Blog

LG klima uređaj

Nešto više o samoj kompaniji:

Kompanija LG koja u svom bogatom asortimanu ima veliki izbor aparata i najraznovrsnije bele tehnike, za proizvodnju i prodaju klima uređaja već nekoliko godina za redom se proglašava za najprodavanijeg proizvođača u celom svetu kada je u pitanju industrija rashladne tehnike. Izvanredan kvalitet LG klima uređaja prepoznatljiv je širom sveta a uz vrhunski kvalitet i dizajn prati ih i izuzetno povoljna cena.

Sam naziv LG:

Stubove na kojima je ova korporacija osnovana čine sledeće teze: humanost, tehnologija, energija, globalno, sutra… U centru ideala ističe se upravo humanost a velika slova L i G su unutar centra. Oznaka simbola je zapravo izražena odlučnost u uspostavljanju trajnog odnosa kompanije i njenih zadovoljnih korisnika.

LG logotip sastavljen je iz dva dela odnosno elementa a to su: LG siva boja i stilizovana slika ljudskog bića u jedinstvenoj crvenoj LG boji. Ona je pre svega odraz prijateljskog stava ove firme i predanosti u pružanju najboljeg. Zbog toga se oblik i boja simbola ne smeju nikada menjati.

U samom logou je predstavljen fundamentalni vizuelni izraz koji je ustvari glavna identifikacija ove kompanije. U njemu je izražena sofisticiranost i kvalitet proizvoda. Radi se o jednostavnom, modernom i prepoznatljivom logou koji je simbol posedovanja postojanog ugleda izvrsne kompanije.

Istorija kompanije LG:

Osnivanje kompanije LG desio se 1958. god. Od tog vremena do sad ova kompanija je preživela jednu naprednu digitalnu eru uz tehnološku stručnost i stvaranje brojnih aparata za domaćinstvo poput radio – aparata i TV aparata. Vremenom je došlo do otkrivanja mnogih drugih proizvoda a primenom najnovije tehnologije u prozvodnji mobilnih aparata i razne digitalne opreme, u 21.veku nastavio se porast statusa kao globalne kompanije na tržištu.

LG klima uređaji:

Uz elegantan dizajn i inovativnu tehnologiju LG klima uređaji su jedno od najsavršenijih rešenja u vrelim letnjim danima ili prohladnim noćima. U vašem domu ili poslovnom prostoru možete u potpunosti odabrati odgovarajući uređaj. U ponudi su razni sistemi grejanja i hlađenja poput split klima uređaja i vazdušnih toplotnih pumpi uz pomoć kojih se štedi energija, dobija bešuman rad uređaja i štiti životna sredina.

Inovativne funkcije i mogućnosti koje Vam mogu ponuditi LG klima uređaji su sledeći:

• Uz odgovarajući klima uređaj omogućuje se najširi opseg funkcija u svim prostorijama i pruža mogućnost odabira odgovarajućih dimenzija, prilagođavanje temperature kao i potrošnje energije i stvaranje optimalnih uslova. Pi izboru ovog uređaja treba obratiti pažnju na broj vrata i prozora u prostoriji, količini sunčeve svetlosti koja do nje dopire kao i broju drugih el. uređaja koji mogu emitovati toplotu.

• U ocenu energetske efikasnosti ulazi na prvom mestu količina utrošene energije pri radu uređaja u različitim uslovima. Veća energetska efikasnost dovodi do veće uštede električne energije. U kompaniji LG, program označavanja proizvoda koristi oznaku EnergyStar kojom se pokazuje energetska efikasnost svakog proizvoda.

• Uz odličnu daljinsku kontrolu pruža se mogućnost podešavanja temperature i strujanja vazduha samo jednim pritiskom na dugme.

• Tajmerima za programiranje možete namestiti uređaj da hladi i greje i pre nego što stignete u svoju kuću , stan ili poslovni prostor a isto tako ga i naštelovati da se ugasi prilikom izlaska iz prostorija.

Uz vrhunsku Inverter tehnologiju pruža se snažno hlađenje i postiže znatna ušteda u potrošnji električne energije. Pored toga ovo je jedno od najboljih rešenja kako da u svom prostoru dobijete izvanredan vazduh.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *