Blog

Prednosti američkih plakara

Klasičan mobiijar za odlaganje stvari ili američki plakari? Mnogi vole da igraju na sigurno, pa se radije odlučuju za klasični nameštaj. Međutim, zašto ne biste spojili lepo i korisno?

Nameštaj po meri, moderan izgled, malo zauzetnog prostora ili bolje rečeno američki plakari.

Mnogi uglavnom biraju nameštaj za svoj životni prostor prema želji, potrebama, platežnim mogućnostima, lepog i modernog dizajna. Na prvom mestu prilikom odabira trebalo bi da imate na umu veličinu prostora kako biste vaš novi komad nameštaja lepo namestili, a stan savršeno uredili.

Ako pazite na svaki detalj i ako vam je važno da li je plakar plave ili bež boje, onda se pobrinite da sve bude na svom mestu. Uklopite nameštaj sa bojom zidova, neka vaš enterijer bude odraz vašeg stila. A ako još uvek niste odlučili kako ćete udesiti prostor za garderobu, da li ćete izabrati klasični ormar ili američki plakare, mi vam predlažemo da razmišljate praktično.

Kažu sve što je lepo košta, ali i sve što je moderno i novo na tržištu. Nekada zaista ima istine u tome, a kada je nameštaj u pitanju, važnije je da bude funkcionalan i praktičan, pa ako to podrazumeva jaku cenu, onda ćete bar znati da ste napravili odličan izbor.

Zašto baš američki plakari?

Ako nemate mnogo prostora u stanu, onda su američki plakari idealno idejno rešenje. Zauzimaju malo mesta, prave se po meri i želji potrošača, tako da je veliki raspon dimenzija. Pre svega, funkcionalni i veoma praktični, ovi plakari mogu da vam posluže za odlaganje velike količine stvari. Bez gomilanja, lepo raspoređene stvari san su mnogih žena, jer svakoj dami uvek nedostaje malo više prostora za odeću.

Dok kod klasičnog ormana ne možete svaki deo da iskoristite, američki plakari se mogu potpuno iskoristiti, jer zauzimaju prostor od poda do plafona koji vam je potpuno na raspolaganju. Ovaj plakar zavisi od vas, od vaše zamisli, jer možete dobiti komad nameštaja po želji, ali i po meri.

Prednost američkih plakara jeste što se veoma jednostavno prave, a još lakše montiraju. Takođe, mogu da se nameste bilo gde u vašem prostoru zato vi sami odlučite gde ćete smestiti vaš novi omijeni komad nameštaja.

Unutrašnjost plakara birate vi! Fioke, plice, mesto za ofingere, šipka ili ništa od toga – zavisi šta odlučite da vaš plakar ima. Izaberite šta vam je potrebno, kombinujete police i fioke ili mesto za ofingere i fioke i dobijte plakar po sopstvenoj želji, jer upravo je to moguće. Amerićki plakari jesu komad nameštaj kakav vama najviše treba!

Ako se brinete za izgled, stil i dezen takođe birate sami! Veliki izbor dezena, klizna vrata sa ogledalom, obojeno staklo ili različiti printovi sve su to pogodnosti koje možete birati kada kupujete svoj novi plakar.

A kada govorimo o ekonomičnosti, američki plakari štede i prostor i novac. Njihov dizajn svakom kupcu pruža potpunu slobodu da sam izabere unutrašnjost plakara, a u zavisnosti od želja potrošača zavisi i cena.

Jedno je sigurno! Nećete pogrešiti koji god američki plakar da izaberete, jer ćete sigurno sve stvari odložiti i lepo rasporediti i uvek ćete imati mesta za novu garderobu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *